WoW Fashion
Realisatie: TiDi Graphics

HET WAS OK

Het was OK! Meer dan OK!  Dat is de mening van vrouwen die de hulp van WoWfashion hebben ingeroepen. Lees hieronder hun reacties:

Ik kreeg voor mijn verjaardag van mijn schoonouders "een dagje shoppen met een personal shopper". Super verrast en het leek mij erg leuk om eens inspiratie te krijgen van iemand anders. Misschien was er wel een kledingstuk wat ik zelf nooit zou uitkiezen, maar wat mij wel goed stond. En dat laatste was zeker het geval. Wouterien pakte soms kleding die ik zelf normaal niet zo snel zou gaan passen, maar toen ik het eenmaal aan had stond het super leuk en het paste ook nog eens echt bij mij.
Toen ik terug thuis kwam en de hele buit aan iedereen liet zien waren ze allemaal heel enthousiast en naast dat ik een super leuke dag heb gehad, voelde ik mij ook vooral zelfverzekerd (zeker in dat leuke jurkje)

                                   -----------------------------------------------------------------------------------------

Op mijn verjaardag kreeg ik van mijn vriend “een dagje shoppen met Wouterien”. Ik was eerst even wat ontdaan...Wâttt, dus je vindt me niet mooii dan...,is het eerste wat ik riep naar hem. ;) Nadat hij me gerustgesteld had en ik op de site alles had doorgespit, werd het tijd om eens zenuwachtig een dag te plannen. Met iemand op pad die ik niet ken... als dat maar goed komt. En of het goed kwam. Ik heb super genoten en heb een compleet nieuwe garderobe! Voor elke dag wat leuks. Ik ben trots en zelfverzekerd thuis gekomen met een big smile (en natuurlijk volle tassen). Een echt WOW gevoel dus! :) Nogmaals super bedankt voor het gezellige dagje uit en alle tips!! :) Febe.

                                   -----------------------------------------------------------------------------------------

Een verrassend leuke dag gehad met Wouterien! Winkelen is zacht uitgedrukt 'niet zo mijn ding', maar ik wil natuurlijk wel graag leuke kleren. Een dagje onder handen genomen worden door Wouterien was dan ook een super passend cadeau. We zijn een hele dag bezig geweest met kleren passen, uitzoeken en uiteindelijk kopen en ik heb het geen moment niet leuk gevonden. Het was hartstikke gezellig! Maar na die dag was het voor Wouterien niet klaar, ook daarna heeft ze me nog erg goed geholpen. Wouterien, ontzettend bedankt voor de gezellige dag, de goede tips en de interesse en hulp daarna! Marieke.

                                  ----------------------------------------------------------------------------------------

Na een stille hint richting mijn vriend kreeg ik voor mijn verjaardag een dagje shoppen met Wouterien kado. Stiekem wel iets getwijfeld; winkelen met iemand die je eigenlijk niet kent... Maar wat was het een geslaagde dag! Na het doornemen van mijn wensen was mijn kledingkast aan de beurt. Ik vind het zelf erg lastig om leuke combinaties te maken. Ik had veel losse items in m'n kast hangen die ik nog nooit had gedragen omdat ik niet wist met wat ik het kon combineren. Wouterien maakte binnen korte tijd 4 combinaties met kledingstukken die ik gewoon in m'n kast had hangen waar ik zelf nooit was opgekomen. Ik heb m'n kledingkast eigenlijk herontdekt. Hierna zijn we richting Middelbrug vertrokken. Wouterien nam me mee naar winkels waar ik anders waarschijnlijk niet naar binnen zou zijn gegaan en kwam met een aantal leuk outfits weer buiten. Wouterien let erg op de details, leuke oorbellen, een armbandje of ketting maakten mijn outfits helemaal af. Het doel wat ik had, leuke items vinden die goed te combineren zijn voor op het werk en thuis, is meer dan behaald. En ook niet onbelangrijk, het was een erg gezellige dag die voorbij vloog. Ook nadien kreeg ik nog een aatal foto's doorgestuurd van kledingstukken en schoenen die volgens haar bij mij zouden passen, erg leuk. Wouterien heeft verstand van mode, kan goed inschatten wat bij je past en heeft oog voor details. Een echte aanrader en voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Wouterien, nogmaals bedankt voor de geslaagde dag. Linda

                                  -------------------------------------------------------------------------------------------

Zondagmiddag in Firenze (Italië); ik ga shoppen met Wouterien. Ze had al voorwerk gedaan en nam mij mee op pad in Firenze. WOW, wat een leuke middag en wat een hoop inspiratie heb ik opgedaan. Ik heb kleren gepast (en gekocht) die ik zelf nooit zou uitkiezen maar die ik super gaaf vind en waar ik mij super goed in voel! Mijn garderobe  was hard toe aan een update en dat is zeker gelukt! Lieve Wou, grazie mille, voor de gezellige middag en voor jouw geweldige adviezen! Ik loop nu heel stijlvol door de stad. A presto e un bacio!

                                   ------------------------------------------------------------------------------------------           

Nadat ik vorig jaar 20 kilo ben afgevallen was ik een beetje onzeker geworden over mijn kledingkeuze. Ik had al wel wat nieuwe kleding gekocht en veel oude, te grote kleding weggedaan. Toch waren er nog wat twijfelgevallen waar ik wat moeilijker afstand van kon doen. Bij de KVO hadden we een aantal jaren geleden een lezing/workshop van Wouterien gehad. Dat was een leuke leerzame avond, waardoor ik wist dat Wouterien me wel kon helpen om mijn kledingkast op orde te brengen. Van mijn kinderen kreeg ik voor mijn verjaardag een tegoedbon voor een kledingkastcontrole van Wouterien, dus toen het tijd werd voor nieuwe zomerkleding heb ik een afspraak gemaakt. In een uurtje hebben we al mijn kleren doorgenomen, knopen doorgehakt over wat echt niet meer paste, of waarvan de kleur/model mij niet echt goed stond. Wouterien wist kledingstukken te combineren waar ik zelf niet aan gedacht zou hebben en maakte een lijstje van wat ik nog zou kunnen gebruiken. Hierna zijn we in Middelburg gaan winkelen. In de eerste paar winkels vonden we gelijk al een paar leuke setjes voor het voorjaar en de kledingstukken die paste bij de kleren die thuis nog had, hierdoor kan ik alles met elkaar combineren en zo steeds weer andere setjes maken. Tussendoor lekker geluncht op een zonnig terras. Na de lunch nog een paar leuke winkels bezocht en schoenen gekocht. Thuis vonden ze ook dat ik leuke kleren gekocht had. 's avonds alles op hangers aan mijn kast gehangen zodat ik er nog een poosje naar kon kijken en nagenieten van de leuke dag. Wouterien ging een paar dagen later op taalcursus in Italië en ook daar heeft ze nog aan me gedacht. Ze zag leuke accessoires in kleuren die bij mijn kleren paste, heeft daarvan foto's via de whats app gestuurd. Ik heb aangeven wat ik mooi vond en dat heeft ze daar voor me gekocht en later ook nog thuis afgegeven. Superservice! Wouterien, bedankt voor de gezellige dag en voor een stukje zelfvertrouwen, dat ik er leuk uitzie in kleren die bij mij passen! Lia

                                  ------------------------------------------------------------------------------------------

Al tijden loop ik er tegenaan dat ik moeite heb met het vinden van de juiste kleding die bij mij past. Ik was nu wel eens toe aan een update van mijn kledingkast en ik kreeg als cadeau van mijn tante een personal shopper! Hoe leuk is dat! Ik heb gelijk gebeld voor een afspraak en Wouterien is eerst thuis langs geweest om te kijken welke kleding ik had, maar daar waren we snel mee klaar dus hebben we een afspraak gemaakt om een dagje te gaan shoppen in Middelburg. Zo gezegd, zo gedaan en het was super! Niet tussen de rekken twijfelend kijken, zal ik dit of dat, kan dit wel? Nee, dat doet Wouterien allemaal voor je en het enige wat je hoeft te doen is passen. Ze kijkt heel goed wat bij je past en daardoor had ik vrijwel direct een paar leuke outfits bij elkaar en was het een hele gezellige en geslaagde dag! Groetjes, Mandy

 --------------------------------------------------------------------------------------------

Kleren had ik genoeg, de kast puilde uit. Maar veel kleding droeg ik niet meer, was lastig te combineren of vond ik bij nader inzien toch niet zo geschikt. Ik wilde mijn zakelijke werkkleding apart houden van mijn stoere, vrouwelijke privékleding. Door mijn werk komt het er vaak niet van om te gaan shoppen en bestelde ik ad-hoc dingen op het internet. Wouterien heeft mijn kledingkast goed onder handen genomen en flink opgeruimd. Ze ziet heel snel of iets past bij je qua stijl en welke kleding in een nieuwe combi nog door kan. Daarna zijn we gaan winkelen in Middelburg. Vooraf stuurde ze al foto’s door met leuke kleding die ze gezien had en had ze voor een feest al sieraden gescoord. Ik ben in Middelburg in winkels geweest waar ik anders nooit naar toe zou zijn gegaan, omdat ik altijd voor dezelfde winkels kies. Ik heb allerlei leuke sets gevonden die ze direct goed afmaakt met accessoires. Ik heb een topdag gehad en mijn kledingkast kan er weer mee door! Isabelle.

                               ------------------------------------------------------------------------------------------------

 Via mijn werk ben ik in contact gekomen met Wouterien. Omdat uitgebreid shoppen er vanwege drukte vaak niet van komt, heb ik aan haar gevraagd mij te helpen. Ik hou van verschillende stijlen, zowel zakelijk/klassiek als stoer. Na eerst een kijkje in mijn kledingkast te hebben genomen, besloten we op een regenachtige zaterdag naar Middelburg te gaan. Wouterien is in staat om, door ongeveer een uur je kledingkast te bekijken, een beeld te krijgen van haar klanten. Hierdoor kon ze vooraf al de winkels uitzoeken die we hebben bezocht, wat je tijd bespaart. Wat heerlijk om haar die dag gewoon maar te volgen en me vooral niet schuldig te voelen dat ik alleen maar in de paskamer stond. Het voordeel van shoppen met Wouterien is dat ze eerlijk is of iets wel of niet mooi staat. In vier uur tijd hebben we diverse setjes gepast en aangeschaft. Zowel zakelijk als privé. Vergeet vooral niet als afsluiter te eindigen op een gezellig terras. Wouterien, ik ga je zeker weer reserveren voor deze winter! Bedankt! Desiree de Winter.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Na een check door Wouterien  van mijn kledingkast vorig jaar, ben ik samen met haar gaan winkelen voor mijn voorjaarsgarderobe.  Ik weet goed wat ik wel of niet mooi vind, maar twijfel vaak of het me wel staat en of het past bij mijn figuur.Wouterien begreep heel snel wat mijn smaak is en ging voortvarend te werk. In drie uur tijd had ik een boel kleren geshopt tegen betaalbare prijzen en volledig naar mijn zin.  Ik voelde me erg op mijn gemak en ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om met haar te winkelen.  Dit scheelt me een aantal miskopen! Bovendien was het erg gezellig. Voor iedereen die nog twijfelt om een personal shopper in te huren: gewoon doen! Het is de uitgave dubbel en dwars waard. Ik ga in elk geval heel tevreden het voorjaar in met mijn nieuwe garderobe. Petra

                                ----------------------------------------------------------------------------------------------

Ik ben zo blij dat Wouterien samen met mij door mijn kledingkast is gelopen. Zoveel kleding hing in mijn kast, maar wat draag je nog echt en welke combinatie's passen goed bij elkaar. Hoe kan ik mijn kast het beste organiseren, zodat je 's ochtends snel een setje gevonden hebt dat je kunt aantrekken. Stuk voor stuk nam Wouterien alle kleding in de hand en adviseerde wat mij staat, wat bij mij past, wat niet meer in de mode is en wat eventueel met een beetje aanpassing toch nog leuk zou kunnen staan. Ze hing het op een manier bij elkaar zodat ik overzicht kreeg en er setjes ontstonden waarvan ik niet wist dat ik deze in mijn kast had!!!! Verder gaf ze aanwijzingen over kledingstukken die je eventueel nog zou kunnen aanschaffen, waardoor er nog betere en nog meer combinaties ontstaan. s' Avonds stuurde ze mij al sites waarop ik eventueel deze 'missing' kleding kon bestellen!! Super!!!! Wouterien is een aanpakker, eenmaal je kledingkast geopend, is ze helemaal in haar sas. Ze weet goed wat je staat, waar je jezelf goed invoelt! Op deze manier heb ik een opgeruimde, 'nieuwe' kledingkast gekregen. Het voelde helemaal goed. Daarnaast is ze ontzettend gezellig. Kortom een super gezellige en efficiënte dag!!! Ik hoop dat we samen nog eens een keertje kunnen gaan shoppen, de volgende stap!!!! Tot snel weer Wouterien, Sandra Thomas.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Ik heb een kast vol met kleding, maar ik twijfel vaak over de juiste combinaties en of het me al dan niet goed staat. Via zoeken op Internet vond ik Wouterien. We hebben samen mijn hele kledingkast doorgenomen en weggegooid wat echt niet kon of niet mooi meer was. Door kleding aan te passen gaf Wouterien de juiste tips wat bij elkaar gedragen kon worden en op welke
wijze ik dat het beste kon dragen. Ik had soms echt foute combinaties aangehad, waar ik me niet bewust van was. Bij anderen zie ik het altijd meteen, maar bij mezelf blijkbaar niet. Na 2 uur was ik helemaal blij met de adviezen van Wouterien.  Dit najaar gaan we samen shoppen voor mijn wintergarderobe. Ik kijk er al naar uit. Kortom, heel erg tevreden!
Groetjes, Petra
                               -------------------------------------------------------------------------------------------------

Meestal vind ik het moeilijk om leuke kleding combinaties te vinden. Ik vind genoeg leuk, maar wat past er bij die leuke broek of wat moet ik aan bij dat mooie vestje? Zodoende onstond de luxe gedachte om een personal shopper in te schakelen. Maar ja hoe vind je die? Google bracht me grote namen, en naast dat ze niet in de buurt woonden waren ze ook behoorlijk buiten mijn budget ;-( Als 2e poging dus maar eens gezocht op personal shopper in Zeeland, en kwam meteen terecht op deze site waar ik gelijk een berichtje achtergelaten heb en binnen no time gebeld werd om eens iets af te spreken. Bij die afspraak hebben we de inhoud van mijn kledingkast bekeken en daarna besproken wat ik dus nog zou kunnen gebruiken. Vervolgens zijn we in Middelburg gaan winkelen en heb ik nog nooit zoveel kleding in één keer gekocht! :-) Wouterien heeft vlot, veel leuke en mooi bij elkaar passende dingen gevonden voor mij. Ze heeft er echt kijk op en ik ben er heel blij mee!  Bij thuiskomst vond mijn vriend de kleding ook heel leuk staan. Daarnaast kreeg ik met de feestdagen ook voortdurend leuke complimentjes over m'n nieuwe outfits, voor mij is dit dus een geslaagde ervaring die ik iedereen kan aanraden.

Bedankt voor de gezellige dag! Groetjes, Cindy

                               ----------------------------------------------------------------------------------------------

Voor mijn 49e verjaardag heb ik van mijn vriend een dagje shoppen met Wouterien van WOW-fashion gekregen. Het was ook echt te WOW. Een super verassing. 's Ochtends naar Middelburg vertrokken en na een bakje koffie aan de slag gegaan. Wouterien is een topper in het zoeken van kleding. Ze kent alle winkeltjes en weet precies wat voor mij geschikt is. Het is heerlijk om je te laten aankleden zonder zelf in de rekken te moeten rondkijken. Steeds weer een verassing met wat er in de paskamer gebracht wordt. Je krijgt op deze manier ook kleding aangereikt die je zelf niet zo snel zou pakken maar juist dit is de manier om van garderobe te veranderen en het saaie zwart en grijs uit mijn kast te krijgen. Wouterien praat je niets aan en laat de beslissing aan jezelf over, zodat je niet thuiskomt met kleding die je eigenlijk niet wilde kopen. Het budget kun je aangeven en  ook hierin slaagt ze  om hier binnen te blijven. Al met al een enorme leuke dag met veel plezier maar vooral een voldaan gevoel. Vooral als je thuis komt en al de tassen kan uitpakken en het thuisfront heel erg enthousiast reageert.

Loes                         ---------------------------------------------------------------------------------------------

Een fantastische dag gehad met Wouterien. 's Morgens eerst mijn kast uitgeruimd en dat gaf gelijk een opgeruimd gevoel. Daarna een plan gemaakt wat ik allemaal nodig had en gaan winkelen. Ik heb me vol vertrouwen overgegeven aan Wouterien, zij bracht alles bij me en ik hoefde alleen maar te passen. Zo hadden we in een paar uur mijn hele wintergarderobe op orde. En voelde ik me heel erg verwend.

Groetjes, Janny


Hoi Wouterien, nogmaals bedankt voor de leuke dag shoppen vorige maand. Je telefoontje kwam als een verrassing voor mij. Mijn man had je gebeld om een afspraak met mij te maken. Super leuk kado uiteraard!!! Ik had eerst zoiets van ‘Oh jee, met een vreemde op pad…. Maar toen je net binnen was, merkte ik al dat dat geen probleem ging worden. We zijn in winkeltjes geweest waar ik zelf nooit binnen zou stappen en hele leuke kleren gekocht. Ik heb nadien nog een longshirt in een
andere kleur via internet besteld. Het zat zo lekker en was ideaal om te combineren. Ook de tips over een ketting en riemen waren welkom. Daar doe ik nu ook meer mee. Voordat we er erg in hadden gingen de deuren van de winkels
al op slot!! We waren toch al op tijd vertrokken... :) Al bij al een hele geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes uit Spui


Allereerst bedankt voor maandag. Het was een waardevolle dag, kleren gekocht die ik zelf niet uitgekozen zou hebben, veel tips en het was gezellig. Toen ik dinsdagmiddag even snel in de Noordstraat was, keek ik al met een heel andere blik de kledingwinkels in. Dank je wel ook voor de broek die je uit Breda hebt meegenomen! Oh ja, er waren een aantal mensen op het werk die het opviel dat ik andere kleding aan had dan anders en kreeg hier complimenten voor. Nogmaals dank je wel en tot ziens! Groetjes uit Terneuzen.


'Onze moeder is onlangs 65 jaar geworden. Wij hadden als verrassing een dagje winkelen met Wouterien kado gegeven. Wouterien heeft haar 's ochtends opgehaald en zijn ze naar Middelburg gegaan. Wij wilden graag dat mijn moeder zichzelf eens goed zou verwennen met mooie nieuwe kleren; Wouterien heeft haar advies gegeven en ze kwam thuis met vele tasjes vol nieuwe kleding, ook in stijlen die ze hiervoor niet droeg. Op haar verjaardagsfeest zag ze er stralend uit in haar
nieuwe outfits! Ons kado is geslaagd!'

 Wieke & Anneke Galama


 

Een middagje shoppen met Wouterien in Middelburg. Het was om voordat we er erg in hadden. Veel tips en advies gekregen. Ook veel geleerd, en dan met name van: de accessoires. Echt interessant hoe je met iets simpels, zoals een vetertje, je hele outfit kunt opleuken. Ook het styling-paspoort is heel handig. Het staat vol met goede styling- en kleurinfo. Wouterien, nogmaals bedankt voor de leerzame en gezellige middag! Het was super!

Anky  


Ieder seizoen stel ik het kopen van nieuwe kleren uit, vooral  de aanschaf van nieuwe winterkleren. Bij het “winterklaar” maken van mijn kledingkast zag ik er echt geen gat meer in. Kan dit wel of juist niet.  Staat dit nog, en zo verder. Toen bedacht ik dat ik ooit eens een stukje had gelezen over een personal shopper. Het had wel indruk gemaakt want ik wist zelfs de naam nog. Gebeld voor een afspraak, en een paar dagen later kon Wouterien mijn kast bekijken. Nou dat viel niet tegen, maar ik kon toch nog wel het één en ander gebruiken.  Dus op naar Middelburg. Wouterien wist precies waar we moesten zijn, wat ik zou kunnen passen, en ze hield zelfs mijn budget in de gaten. Ideaal! Ook maakte ze mij nog duidelijk dat ik best wel wat meer zelfvertrouwen mocht hebben, en tevreden met mezelf mocht zijn. Binnen een paar uur had ik precies wat ik wilde, alles wat ik paste was ok. Het was echt een gezellige ochtend. Eerst dacht ik, zomaar met een vreemd iemand gaan winkelen, vind ik dat wel leuk? Nou met Wouterien is dat echt geen probleem hoor, het lijkt net of ik ze al heel lang ken. En ondanks dat we ’s ochtends dachten, het wordt regen en koud, om 13.00 uur zaten we buiten op het terras te lunchen!

Wouterien bedankt, het was echt heel leuk en mijn kleding draag ik alle dagen met plezier.

Groetjes, Annemarie uit AxelHoi allemaal,

Na een uitnodiging voor een zakelijk evenement, wilde ik voor mijn kleding de hulp van iemand inroepen. Ik woon nog niet zo heel lang in Zeeuws-Vlaanderen en ken hier nog niet alle leuke adresjes. Verder had ik vanwege 2 kleine kindjes en mijn werk niet zo heel veel tijd om uitgebreid iets te gaan zoeken voor dit evenement. Via de media en internet kwam ik bij Wouterien terecht. We spraken af en ze bracht me letterlijk bij het juiste jurkje, waar ik me de hele dag super in heb gevoeld!

Bedankt!

groetjes van een tevreden klant


Als alles goed gaat heb ik over een paar maanden een toch belangrijk feestje. Maar omdat ik op dit moment niet erg mobiel ben, zat ik ermee dat ik voor die dag nog geen goede kleding had. En omdat het er nog niet inzit dat ik over enkele weken al ontspannen kan gaan shoppen, gingen mijn gedachten naar Wouterien. Nou daar heb ik echt geen spijt van. Op de middag dat we een afspraak hadden gemaakt zijn we naar Middelburg gereden. Daar hebben we op een terrasje heerlijk in de zon, eerst koffie gedronken (net vakantie). Daarna naar een winkel waar Wouterien me fantastisch heeft geholpen, ze zegt wat je goed staat of niet en is echt eerlijk. Ik in de kleedkamer en voor de spiegel en zij kwam met kleding die ze voor me uitgezocht had. Dus ikzelf moest bijna niet lopen. Toen ik de rekening zag kon ik bijna niet geloven dat ik voor dat geld zoveel kleding had.Twee winkels verder kon ik voor laarzen terecht, dus het plaatje was compleet.

Het was geweldig Wouterien.

Een erg tevreden klant.


Ha Wouterien,

Bij deze hartstikke bedankt voor de ontzettend gezellige en relaxte dag! Eerst lekker oude herinneringen ophalen onder het genot van een bakje koffie en daarna op jacht. Ik voelde me eerst toch best ‘kwetsbaar’ omdat er voor mijn gevoel toch ‘kritisch’ naar je gekeken wordt terwijl je kleding aan het uitzoeken en passen bent. Wat me gaande weg steeds meer opviel is dat jij echt kijkt naar wie ik ben en naar wat bij mij past qua persoon en qua budget. Daarmee stelde je me gerust dat je mij geen kleding aan zou praten die helemaal niet bij mij zou passen of wat ik er qua geld niet aan uit zou willen geven. Kortom: Je bent eerlijk en respectvol en daagt ook uit om af en toe net even iets anders te proberen, zonder te pushen en dat vind ik echt een compliment waard! WOW! Wat ik ook bijzonder vind is dat je vooraf al kleding had gezien wat mogelijk iets voor mij zou kunnen zijn (en wat dan nog “klopt” ook) en dat je achteraf ook nog mee blijft denken als je iets leuks hebt gezien. Dat maakt jouw begeleiding erg persoonlijk en klantvriendelijk! Dus beste vrouwen……als je nog twijfelt….het is echt de moeite waard en ook gewoon prettig om eens met iemand te winkelen die goed met je meedenkt en je leuke tips meegeeft! Ik wens je nog heel veel winkelplezier toe Wouterien en ik ga je zeker nog eens vragen voor een meiden- of vrouwen avond!

Groeten Edith Verhoef uit Goes


Ik heb Wouterien een paar keer in de krant zien staan met een interview en ik dacht bij mezelf “zij is wel geschikt voor mij”. Na een bezoekje aanhaar internetsite, heb ik besloten om contact op te nemen met Wouterien. Gelijk met de eerste kennismaking voelde ik me al op mijn gemak bij haar. Toen zijn wij op pad gegaan. Ik gebruikte nooit accessoires, maar Wouterien liet zien hoe ik ermee om kan gaan. Een wereld ging voor mij open. Zo simpel en voor een paar euro’s heb je gelijk een andere outfit. Nee, ik heb geen spijt ervan en heb heerlijk van genoten van zo’n dagje.

Groetjes, Ilse


Onze dochter zou 14 mei gaan trouwen en zoals gewoonlijk had ik eind april nog geen nieuwe outfit. Tijd om uitgebreid te gaan shoppen was er ook niet, want ik heb een eigen zaak. Toch wilde ik goed voor de dag komen en dacht ineens aan Wouterien. Mailtje gestuurd en afgesproken om op donderdag samen op stap te gaan. Ik wist niet wat ik moest verwachten, nieuwsgierig was ik wel! Om half 11 kwam Wou me ophalen en reden we naar Sluis. Het eerste wat ik paste was perfect en is het uiteindelijk ook geworden. Zelf zou ik het nooit hebben gekocht, maar ik voelde me er geweldig in. Nieuwe schoenen erbij en het plaatje was compleet dacht ik. Lekker koffie gedronken op een terrasje met een tosti erbij en voldaan weer naar huis. Zaterdagavond werd er bij mij thuis aangebeld en Wouterien stond aan de deur. Met bijpassende kettingen en zelfs nagellak, fantastisch gewoon. Op de trouwdag heb ik zoveel complimentjes gekregen, ik voelde me ook mooi. Dit was voor mij (en voor Wou) een uitdaging, die zeker een vervolg zal hebben. Mijn kast mag na de zomer helemaal worden nagekeken en we gaan vast weer shoppen. Meid, geweldig bedankt ook namens mijn ventje en tot gauw.

Wilma Bijman


De workshop bij Wouterien was zeer geslaagd. Feestkleding, lievelingskleding en miskopen, het kwam allemaal aan bod. We kregen leuke tips en goede kleuradviezen. De workshop is zeker een aanrader!!

Ilze


Betreft de workshop: hier heb ik geleerd dat ook mensen met kennis zoals jij niet altijd dure kleding en accessoires kopen om er leuk uit te zien. Je kan ook in de bekend staande goedkopere winkels leuke aparte dingen kopen.

Groetjes Ada


Glunderend kwam mijn moeder naar me toe op m'n verjaardag. "Gefeliciteerd met je verjaardag, hier is je cadeau, wel wat anders dan anders." Ik was natuurlijk reuze benieuwd. Mijn cadeau was een dagje shoppen met Wouterien van WoWfashion. Ik had er nog nooit van gehoord, ben eigenlijk ook niet zo'n shopper, dus ik kon de uitbundige vreugde van m'n moeder niet meteen delen. Om nu een hele dag met een vreemde iets te gaan doen waar je toch al niet zo van houd, maar ja ik kon wel wat kleding gebruiken. Dus toch een beetje nieuwsgierig een afspraak gemaakt. De dag zelf was ma zenuwachtiger dan ik en ze was erg benieuwd waar ik mee thuis zou komen. Ik werd opgehaald en we zijn naar Middelburg gereden om te gaan winkelen. Ik moest een lijstje maken met wat ik nodig had en daar zouden we dan naar op zoek gaan. Na de eerste winkel was ik eigenlijk al helemaal tevreden. Wouterien kwam met leuke tips en suggesties en ik vond dat we goed geslaagd waren. Na de lunch verder gaan winkelen met op de achtergrond het draaiorgel met sinterklaas liedjes. Wat leuke accessoires gekocht en zelfs een jurkje waar ik toch wel erg aan moest wennen! Ik heb een erg leuke middag gehad en goede tips over welke kleuren mij goed staan, dat een riem of andere accessoires je outfit vaak helemaal af kunnen maken.
 
Wouterien super bedankt en ik hoop ma er ook nog een keer voor te kunnen porren.
 
Groetjes,
Annelie Block


Hallo Wouterien,

Als ik ga winkelen koop ik regelmatig de verkeerde kleding. Het blijft in de kast hangen omdat het toch niet zo leuk staat of de verkeerde kleur is. Gevolg is dan dat ik "nooit" iets heb waar ik me lekker in voel. Als ik dan eens naar een metamorfose programma kijk denk ik"; "dat moet bij mij toch ook kunnen ? Op een gegeven moment heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een mail naar Wouterien gestuurd. Ik had haar nummer via via. Ik vond het best een beetje eng hoor, een "vreemde" die je bij zoiets moet helpen.De eerste keer kwam ze om mijn kledingkast te ruimen. Dat was nodig, want ik bewaarde alles. Je weet tenslotte maar nooit of het nog eens mode wordt. Nou, wat had ik ineens een ruimte in mijn kast.......Het klikte meteen met Wouterien. Ze geeft je het gevoel dat het wel goed komt. Ieder zijn vak per slot van rekening. Ze gaat rustig haar gang en past zich aan, aan de client, is mijn ervaring.  Daarna zijn we gaan winkelen in Antwerpen. In een paar uur tijd had ik een complete wintergarderobe. Wouterien geeft goed aan wat je wel of niet staat. Terwijl ik alles paste, bleef ze maar zoeken in de winkels of er nog iets leuks voor mij tussen zat. We zijn nu een paar weken verder, ik draag deze kleding dagelijks en ik voel me er lekker in. Ik ben niet overkleed, maar gewoon vlot. Ze weet de juiste winkels en combinaties goed te vinden. Een week nadat we hadden gewinkeld bracht ze een superleuke sjaal voor bij mijn (nieuwe) winterjas. Die kwam ze ergens anders tegen.Dus zelfs als je klaar bent met winkelen denkt ze nog aan je. Dat vind ik super hoor! De prijs is heel redelijk. Soms moet je dat voor jezelf over hebben.

Kortom, ik ben zeer tevreden en misschien ga ik in het voorjaar weer met haar op stap.

Fenny


Lieve Wouterien,

Door de chaos in mijn kledingkast bleef ik kopen. Dank je wel, dat je alles wat niet meer kon hebt weggedaan en wat heerlijk dat ik met de aanschaf van een paar nieuwe basis artikelen, diverse stukken van voorgaande jaren nog kan gebruiken. Ik zie nu dat ik geen bergen kleding hoef aan te schaffen om er hip en actueel bij te lopen, puur door het maken van andere combinaties en andere accessoires. Met jouw bruikbare tips en mijn nieuwe spullen kan ik alle kanten op... en heb je me een hoop geld bespaard. Dank je wel!!   

vele groeten van een blije, nu hippe meid


Beste allemaal,

Eind 2008 ben ik met Wouterien van Wowfashion een dag gaan winkelen in Antwerpen, om mijn garderobe aan te vullen en weer eens frisse ideeën op te doen. Na toch wel wat kilootjes te zijn aangekomen, stelde ik het winkelen uit. Eerst wilde ik de kilo's weer kwijt zijn. In de tussentijd had ik wel nieuwe kledingstukken nodig maar wilde ik er niet teveel geld aan uit geven. Samen met Wouterien ben ik gaan winkelen en dat was zeer zeker een geslaagde dag! Wouterien ziet meteen welke kleding bij je past qua stijl, kleur en figuur. Ik ben in winkels geweest waar ik eerder nooit naar binnen zou zijn gegaan maar waar ik heel erg tevreden met een goed gevulde tas weer naar buiten ging. Ik heb ontzettend leuke kleding en bijpassende accesoires gekocht voor erg weinig geld. Wouterien wist telkens net dat kledingstuk te vinden dat bij me paste. Een paar winkels later zag ze dan precies de ketting die er bij hoorde. Door de aankopen die ik samen met Wouterien heb ik gedaan, door haar tips en adviezen (ze laat ook weten als iets je niet staat!), zie ik nu beter welke kleding goed bij me past.Tevreden maar bekaf kwam ik thuis. Wat kan zij winkelen zeg! Ik kijk terug op een erg gezellige en geslaagde dag. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wendy 


Wish we had a service like that here....

I just wanted to let you know that I had a very enjoyable afternoon shopping with you. I was trying on clothes that I probably would not have considered looking at without your help. It was also interesting to see how easily we went through stores looking at things and choosing clothes quickly that would work in many combinations. I see also how easy it is to get accessories.With your help I was also able to find shoes that fit properly - that is often a problem for me.I even bought 2 pair.I have already worn most of my new outfits a few times and am enjoying them very much. Thanks again for the help. I wish we had a service like that here.

Carolien, the Canadian shopper


Een Boost voor je zelfvertrouwen

Vorig jaar had een klant op mijn aanraden een interieurspecialist ingehuurd om haar bedrijf qua sfeer en uitstraling eens goed onder de loep te nemen. Dit verliep prima, waardoor ik ineens op het idee kwam iemand om raad te vragen wat mijn eigen sfeer en uitstraling betreft: kleding dus. Er kwamen namelijk voor mijn werk heel wat belangrijke, leuke evenementen op me af in november 2008. 'Technisch' en 'emotioneel' goed passende kleding geeft meer zelfvertrouwen, maar ik wist niet wat te kopen. Niet dat ik verlegen ben, maar ik vind het wel moeilijk om leuke kleding te vinden want ik heb niet echt de ideale maten. Viavia hoorde ik van Wouterien. Ik vertelde haar iets meer over mezelf en we spraken af dat ze een ochtend met me mee zou gaan winkelen. Helaas, druk druk, ik kon echt niet weg en de klok tikte. Wouterien heeft toen in Middelburg en Antwerpen zelf kleding uitgezocht, wat uit Axel op zicht erbij gekozen en drie paar laarzen meegenomen naar mij thuis. Ik had deze spullen NOOIT zelf uitgezocht, maar het stond echt heel goed en ik voelde me geweldig. De kleding was niet duur en ik draag alles nog steeds. Ideaal: eerlijk advies, een goed inzicht, aparte adresjes met goede deals en als je wilt brengt ze het nog thuis ook. Dit jaar weer!

 Joke